Information Untuk Harga Tiket Cable Car Langkawi

Anda ingin tahu berapakah harga tiket untuk naik Cable Car Di Langkawi ?

Disini saya ingin kongsikan sedikit information berkenaan tiket cable car di langkawi sebagai panduan untuk anda dan keluarga bercuti di Langkawi nanti. Kalau sebut saja Langkawi ni pasti yang sudah terbayang nak naik cable car…ya ianya amat best dan memang menarik sekali bila berada di puncak gunung Mat Chincang. Saya yang tinggal di Langkawi ni pun baru naik sekali..itu pun sebab anak-anak nak naik… Takut juga kerana ianya amat tinggi hinggakan bila berada di puncak tu..awan berlaga dengan pipi…..sejuk jer…

Berada di atas puncak tu rasanya sungguh indah ciptaan tuhan yang maha esa…pemandangan seluas pandangan…nampak semua pulau-pulau yang berada di sekitar Pulau Langkawi..kepada yang selalu naik kapal terbang tu memang dah biasa nampak ye tak?

Ok harganya adalah seperti berikut:

information Harga tiket Cable Car Langkawi

Moga ianya dapat membantu anda untuk membuat perkiraan budget untuk menaiki cable car di Langkawi ini…..tq

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: