Kereta Sewa Myvi Murah di Langkawi

Dapatkan Kereta Sewa Myvi Murah di Langkawi dengan harga yang berbaloi. Kami menyediakan kereta sewa myvi jenis gear Auto dan juga Gear Manual untuk pilihan anda semua. Kereta sewa myvi jimat minyak selesa, ruang luas hubungi kami jika anda datang daripada Langkawi International Airport atau daripada Langkawi Jeti Feri Terminal.

Hari Biasa (normal Day) RM 80 untuk 24jam sewa.

Cuti sekolah (school Holiday) RM 100 untuk 24 jam sewa

Peak (school holiday+public holiday) RM120 untuk 24jam

myvi paling murah kereta sewa langkawi

kereta sewa langkawi myvi

perodua myvi sewa murah langkawi

whatsapp kami untuk pertanyaan lanjut:

+6019-5640251 Pn.Liza.

Van Rental Toyota Hiace 2015 Langkawi

This is our New Van Rental Toyota Hiace 2015 Langkawi and it is typical for you to rent. So if you are planning to go to Langkawi Island in many families of 10-12 seaters can contact us to get our 2015 Van Toyota Hiace.

Van toyota hiace murah di langkawi

van sewa murah langkawi

van sewa langkawi 2015Eylizar van sewa langkawi malaysia

Price base for 24 hrs Rental:

Normal Day : RM150-180

School Holiday : RM250-280

Peak Season : RM300-350

Call/whatsapp Us for more details:

019-5640251 Pn.Liza 

Booking Van dan Mpv Murah di Langkawi Malaysia

Booking Van dan Mpv Murah di Langkawi Malaysia bersama Najmi Car Rental pastinya berbaloi dan selesa dengan kenderaan yang kami berikan kepada anda. Pihak kami telah pun menerima banyak tempahan sempena cuti Chinese New Year 2015 pada Februari ini  dan LIMA Airshow pada March 2015 yang akan datang . Jadi jika anda merancang untuk bercuti bolehlah membuat pertanyaan sekarang serta membuat tempahan awal bersama kami.

Selain itu juga pihak kami menyediakan pakej kenderaan dan juga pakej penginapan untuk anda semua bercuti di langkawi. Ini memudahkan pihak anda untuk bercuti di langkawi. Semua tempahan kenderaan dan juga penginapan di kenakan deposit booking kerana pihak kami akan menyimpan kenderaan dan penginapan yang anda semua tempah di sini.

Untuk melihat pakej-pakej penginapan kami bolehlah lihat di bawah:

Eylizar Homestay Langkawi

Anda bolehlah menghubungi kami di talian:

sms/call sahaja: 0174256796 /0194456796

whatsapp sahaja: +60195640251 Pn.Liza

Pihak kami menerima banyak panggilan setiap hari dan jika panggilan tidak di jawab anda bolehlah meninggalkan pesanan sms dan juga whatsapp, Insyaallah pihak kami akan membalasnya.

Pakej Murah Rombongan Sekolah Ke Langkawi

Pakej Murah Rombongan Sekolah Ke Langkawi untuk budget Motel di Pekan Rabu Langkawi bagi 3 hari 2 malam untuk 44 orang.

Pakej-rombongan-budget-motel-pekan-rabu-kuah-langkawi-e1409726843571

Tiket Feri Kuala Perlis/Langkawi pergi balik

* Bas Persiaran + tour Guide

* Penginapan budget motel di pekan Rabu kuah langkawi

* Mangrove tour Geopark (1 hr)

Harga Pakej: RM 6160 – Hanya RM 140 seorang

untuk lebih detail tentang pakej boleh klik di sini >> Pakej Eylizar

Kereta Sewa Langkawi Cuti Sekolah

Dapatkan Kereta Sewa di Langkawi sempena Cuti Sekolah pastinya kami menyediakan kereta sewa yang murah dan layanan yang bagus. Begitu susah mendapatkan kereta sewa di langkawi bila cuti sekolah kerana kebanyakan customer kami telah membuat tempahan awal untuk percutian mereka di langkawi. So bila sampai di Jetty Kuala Perlis terus call dan pihak kami di langkawi pun sudah menyediakan kereta sewa yang di kehendaki.

Macam Mana kalau dah sampai di Jetty Langkawi?

Itu salah satu persoalan yang kami terima daripada semua customer kami. Tapi pihak kami telah pun memberikan contact number agent kami disini. Senang ajer bila turun jer daripada ferry di jetty langkawi terus ke kawasan kaunter tiket ferry kerana kaunter Agent Partner kami ada disitu. Kalau nak pulangkan kereta sewa just masuk parking di depan jetty tu dan tinggalkan tiket parking di dalam kereta. Pastikan check barang anda dan kunci pintu kereta sewa dan serahkan kunci kereta sewa di kaunter yang anda ambik tempohari.

Macam mana pulak kalau sampai di Langkawi Airport?

Macam mana ya kalau sampai di airport time cuti sekolah ni mesti sesak punya, sama juga kami bekalkan contact number just call/sms agent partner kami sebelum berlepas daripada Kuala Lumpur. Sudah pastinya agent partner kami akan menunggu anda di langkawi. Cuma anda kena memberikan details Arrival time anda di Langkawi. Macam mana nak pulangkan kereta sewa? Mudah saja just masuk parking di kawasan hadapan Arrival Hall langkawi airport dan call/sms agent partner kami disana. 

Mudah kan? jadi kesimpulannya anda semua hendaklah membuat tempahan awal kereta sewa semasa cuti sekolah kerana ianya memudahkan anda semua mendapat kenderaan yang di hajati semasa percutian anda di langkawi.

Untuk melihat lebih detail harga kereta sewa di Langkawi semasa cuti sekolah boleh tengok link di bawah:

Harga Kereta sewa Langkawi Najmi

Kereta Sewa Murah di Langkawi Airport

Dapatkan kereta sewa murah Najmi di Langkawi Airport, Padang Matsirat. Kami menawarkan berbagai jenis kereta sewa seperti MPV,Sedan,Van dan juga Bas Persiaran yang boleh di katakan murah dan berbaloi dengan bajet anda. Anda boleh mendapatkan kereta sewa yang kami sediakan di pintu perkarangan airport langkawi dan menghantarnya juga di lokasi yang sama. Pihak kami memudahkan pihak anda untuk mendapatkan kereta pandu sendiri yang lebih mudah dan selesa untuk keluarga anda.

Najmi Car Rental Langkawi

 

Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut harga semua jenis kenderaan yang kami tawarkan sila tengok senarai harga kereta sewa kami di bawah.

 >>> Senarai Harga Kereta Sewa Murah Najmi 2014 <<<

Atau hubungi kami terus untuk pertanyaan lanjut:

0174256796 /0194456796 Pn.liza

 

Kereta Sewa Murah Di Langkawi RM60

Iswara sedan auto 1.5 power stering RM60

Dapatkan kereta sewa murah di langkawi dengan harga hanya RM60 bagi hari biasa dan RM80 cuti sekolah bagi 24 jam sewa. Ini adalah salah satu kereta sewa murah. Iswara sedan ini adalah salah satu kereta auto transmission dan juga di lengkapi power steering serta air connya yang tip top. sememangnya murah dan juga mempunyai ruang bagasi yang luas. Iswara sedan ini adalah UK spec dan di lengkapi dengan enjin 1.5 fuel injection. Jadi ianya save minyak.

Jikalau anda memerlukan kereta sedan dengan ruang bagasi yang luas serta auto transmission dan power stering bolehlah menghubungi kami untuk tempahan awal

017-4256796 Pn.liza..

%d bloggers like this: