CABLE CAR LANGKAWI BEST PRICE 2018

CABLE CAR LANGKAWI BEST PRICE 2018

Cable car langkawi tickets ONLINE

Now you all can get tickets cable car ticket online thru their website.

!!! CABLE CAR TICKET ONLINE HERE !!!

What are the advantages of booking the ticket online?

Cable car ticket
No need to queue when you want to buy a ticket on the cable car there.
It is an open ticket and you can go any date during your holiday in Langkawi.
Same price as set by the management of the cable car

Each package is very suitable for all whether you come with your family or as a group came to the island of Langkawi.

Booking this package to facilitate you while traveling in Langkawi.

CONTACT CABLE CAR TEAM FOR MORE DETAIL- HERE

 

Advertisements

HOMESTAY MURAH DAN KERETA SEWA LANGKAWI

HOMESTAY MURAH DAN KERETA SEWA LANGKAWI

Untuk makluman pihak kami telah pun menerima banyak sekali tempahan untuk penginapan dan juga kereta sewa langkawi untuk cuti sekolah ini hnggakan kami terpaksa kereta daripada simpanan kami.

Pihak Eylizar Homestay juga selaku syarikat yang menyediakan homestay dan juga Apartment Murah di Langkawi menerima tempahan yang banyak sekali hinggakan terpaksa mencari penginapan untuk semua customernya seperti pihak kami juga. So far pihak Najmi car rental menyediakan perkhidmatan kereta sewa untuk semua customer Eylizar Homestay. Daripada apa yang pihak tahu piahak Eylizar homestay akan menambahkan bilangan homestay dan apartment dalam masa terdekat..jadi rasanya tiada masaalah untuk penginapan di Langkawi. Bagi kami pula cuti sekolah ni Van Nissan Urvan 15 seater ,Toyota Hiace dan Preggio yang mendapat sambutan banyak. Dan di jangkakan pengunjung akan masuk banyak ke Langkawi pada tahun 2014 sempena Tahun melawat Malaysia.

Jika anda nak bercuti di Langkawi segeralah hubungi pihak kami.

017-4256796  Pn.Liza

Information Untuk Harga Tiket Cable Car Langkawi

Anda ingin tahu berapakah harga tiket untuk naik Cable Car Di Langkawi ?

Disini saya ingin kongsikan sedikit information berkenaan tiket cable car di langkawi sebagai panduan untuk anda dan keluarga bercuti di Langkawi nanti. Kalau sebut saja Langkawi ni pasti yang sudah terbayang nak naik cable car…ya ianya amat best dan memang menarik sekali bila berada di puncak gunung Mat Chincang. Saya yang tinggal di Langkawi ni pun baru naik sekali..itu pun sebab anak-anak nak naik… Takut juga kerana ianya amat tinggi hinggakan bila berada di puncak tu..awan berlaga dengan pipi…..sejuk jer…

Berada di atas puncak tu rasanya sungguh indah ciptaan tuhan yang maha esa…pemandangan seluas pandangan…nampak semua pulau-pulau yang berada di sekitar Pulau Langkawi..kepada yang selalu naik kapal terbang tu memang dah biasa nampak ye tak?

Ok harganya adalah seperti berikut:

information Harga tiket Cable Car Langkawi

Moga ianya dapat membantu anda untuk membuat perkiraan budget untuk menaiki cable car di Langkawi ini…..tq

%d bloggers like this: