Kereta Sewa Langkawi Cuti Sekolah

Dapatkan Kereta Sewa di Langkawi sempena Cuti Sekolah pastinya kami menyediakan kereta sewa yang murah dan layanan yang bagus. Begitu susah mendapatkan kereta sewa di langkawi bila cuti sekolah kerana kebanyakan customer kami telah membuat tempahan awal untuk percutian mereka di langkawi. So bila sampai di Jetty Kuala Perlis terus call dan pihak kami di langkawi pun sudah menyediakan kereta sewa yang di kehendaki.

Macam Mana kalau dah sampai di Jetty Langkawi?

Itu salah satu persoalan yang kami terima daripada semua customer kami. Tapi pihak kami telah pun memberikan contact number agent kami disini. Senang ajer bila turun jer daripada ferry di jetty langkawi terus ke kawasan kaunter tiket ferry kerana kaunter Agent Partner kami ada disitu. Kalau nak pulangkan kereta sewa just masuk parking di depan jetty tu dan tinggalkan tiket parking di dalam kereta. Pastikan check barang anda dan kunci pintu kereta sewa dan serahkan kunci kereta sewa di kaunter yang anda ambik tempohari.

Macam mana pulak kalau sampai di Langkawi Airport?

Macam mana ya kalau sampai di airport time cuti sekolah ni mesti sesak punya, sama juga kami bekalkan contact number just call/sms agent partner kami sebelum berlepas daripada Kuala Lumpur. Sudah pastinya agent partner kami akan menunggu anda di langkawi. Cuma anda kena memberikan details Arrival time anda di Langkawi. Macam mana nak pulangkan kereta sewa? Mudah saja just masuk parking di kawasan hadapan Arrival Hall langkawi airport dan call/sms agent partner kami disana. 

Mudah kan? jadi kesimpulannya anda semua hendaklah membuat tempahan awal kereta sewa semasa cuti sekolah kerana ianya memudahkan anda semua mendapat kenderaan yang di hajati semasa percutian anda di langkawi.

Untuk melihat lebih detail harga kereta sewa di Langkawi semasa cuti sekolah boleh tengok link di bawah:

Harga Kereta sewa Langkawi Najmi

One Response

  1. Najmi car rental, saya wong dari KL ingin menyewa 2 buah van seater 12 Di airport pada 9/02/2016 tiba lebih kurang jam 10.30am Dan balik pada keluar 11/02/2016 jam 9.00am. Berapa jumlah. Tq

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: