Senarai Harga Kereta Sewa Najmi untuk Tahun 2014

Berikut adalah Senarai Harga Kereta Sewa Najmi Car Rental untuk Tahun 2014

SEDAN CARS        
  NORMAL DAY SCHOOL HOLIDAY PEAK SEASON  
ISWARA

RM 60

RM 80

RM 100

 
WIRA

RM 80

RM 100

RM 120

 
MYVI

RM 80

RM 100

RM 120

 
VIVA

RM 80

RM 100

RM 120

 
WAJA

RM 80

RM 100

RM 120

 
SAGA BLM

RM 80

RM 100

RM 120

 
GEN 2(A)

RM 90

RM 130

RM 140

 
PERDANA (A)

RM 150

RM 200

RM 250

 
VIOS

RM 100

RM 150

RM 160

 
CAMRY (A)

RM 250

RM 300

RM 350

 
SENTRA

RM 100

RM 150

RM 160

 
ALMERA

RM 120

RM 160

RM 180

 
PICANTO

RM 80

RM 110

RM 120

 
HONDA CITY

 RM 100

RM 150

RM 180

 
NAZA FORTE

RM 120

RM 170

RM 180

 
LANCER GT(A)

RM 150

RM 200

RM 250

 
ASX 2.0 (A)

RM 160

RM 220

RM 280

 
MERCEDES C220

RM 250

RM 300

RM 400

 
CHEVROLET (A)

RM 180

RM 230

RM 250

 
         

MPV CARS
       
  NORMAL DAY SCHOOL HOLIDAY PEAK SEASON  
SERENA H/S

RM 150

RM 200

RM 250

 
AVANZA

RM 100

RM 150

RM 180

 
INNOVA

RM 150

RM 200

RM250

 

ALPHARD

RM 400

RM 480

RM 500

 
GRANDIS (A)

RM 180

RM 300

RM 380

 
         

VAN
       
  NORMAL DAY SCHOOL HOLIDAY PEAK SEASON  
NISSAN URVAN

RM 170

RM 280

RM 300

 
(15 seaters)        
KIA PREGGIO

RM 150

RM 250

RM 280

 
(12 seaters)        
         

 

 

* Semua jenis kenderaan sewa adalah pada kadar kiraan 24 jam sewa. Jika anda menyewa melebihi daripada masa yang sepatutnya additional charge akan di kenakan:

-Sedan Car- RM10 untuk sejam
-Mpv/Van  – RM20 untuk sejam

# Sebarang tempahan hendaklah disertakan dengan deposit ke akaun kami. Anda boleh mendapatkan kenderaan di jeti langkawi dan juga di langkawi airport.

Harga masih boleh di runding:
Untuk tempahan dan pertanyaan sila hubungi kami samaada call/sms :

017-4256796  Pn.liza

 

79 Responses

  1. […] ada kereta sewa.. cik boleh clik lnk ini di bawah: najmi car rental sila call saya untuk maklumat lanjut 017-4256796 Pn.liza tq, […]

    • Salam, Saya nak cari MPV untuk disewa selama 2 hari dari 24 – 26 November 2014

      • Wslam Cik Azeman,

        Minta call/sms saya terus untuk ketrangan lanjut:

        0174256796/0194456796 Pn.liza
        whatsapp: +60195640251
        tq,
        eylizar

  2. pn liza….saya nak cari avanza utk sewa dari 2-5hb mei 2014…
    kalau tgk harga sewa…..avanza rm 150…boleh tak kawtim harga utk 4 hari sewa itu?

  3. Hi, i am Miranda from Indonesia. I have planned to visit Langkawi on April 27-28, 2014. I want to make a reservation of car rental from your company with the following detail:

    Type of car: Viva or Picanto – with rate rm 80 based on your website

    Arrival: April 27, 2014 @16.50 pm from Langkawi International Airport
    Leave: April 28, 2014 @ 16.00 pm to Langkawi International Airport
    Note: No Driver

    Could please inform us about the availability of the car and email address. Is the above car rental price still can be negotiated?

    Thank you

    • Hi..Miranda,
      yes the car price is RM80 for 24hrs rent and you can pick up from airport during arrival and drop there during departure time..

      please call/sms/whatapps me at 0195640251…

      tq

  4. assalamualaikum… nak minta qoatation utk kereta toyota alphad, 30 ogos hingga 1 september.. TQ

    faidzul84@gmail.com

  5. […]  >>> Senarai Harga Kereta Sewa Murah Najmi 2014 <<< […]

  6. Kalau datang ke Shah Alam boleh lah hubungi kami. Lawati website kami untuk maklumat lanjut.

    • Baik tak da masaalah…kalau cik ada customer nak datang langkawi boleh call/sms saya terus..bukan sekadar kereta sewa semua pakej saya tawarkan

      boleh tengok main website saya:
      http://langkawihomestays.com/

      kalau cik nak datang langkawi hubungi saya..insyaallah saya akan aturkan..

      tq,
      najmi

  7. saya nak sewa nissan urvan dari 04/06/14 check in ptg – 07/06/14 pg check out @ 09.00 pg boleh bagi quotation TQ

    • salam,

      urvan time ni cuti sekolah harganya RM280 untuk 24jam sewa…RM840 untuk tarikh tu..

      sila call/sms saya terus untuk pertanyaan lanjut:
      0174256796/0194456796 Pn.liza

      tq,
      najmi

  8. Cantik Web. Jangan lupa kunjungi website kami🙂 Boleh kita bertukar-tukar pendapat apa yang patut. Semoga bisnes tuan bertambah maju jaya.

    Syarikat Kereta Sewa Shah Alam

  9. Nak tanya harga MYVI utk 48jam adalah RM200.Klau nak lebih 5atau 6 jam kira mcm mana? kereta sewa di ambil dari Airport boleh tak serah di Jetty? TQ

  10. PN LIZA. Ingin saya nak sewa TOYOTA VIOS atau HONDA CITY pada 23.06.14 di JETTY KUAH hingga 25.06.14.AIRPORT LANGKAWI. Adakah sebarang masalah akan saya ambil dan pulang kereta di tempat yang tak sama? berapa kadar sewa RM100 sehari kan?

  11. Slam…picanto sewa pada19hb jun sampai 22jun…brp yer

  12. picanto nk sewa pada 19hb jun – 22jun

  13. Salam, sy hendak menyewa avanza 30/7-2/8

  14. Pn.liza, saya nak sewa kereta myvi auto pada 31/7-2/8/2014, berapa harganya?. Saya datang ke Langkawi menaiki feri

  15. blh x nak tanya harga avanza dari 16/9 – 19/9 4 HR 3 MLM.

  16. salam pn.liza…. sy nk tau harga tuk AVANZA… 6,7,8 & 9 nov 2014…t.ksh

    • wslam,
      RM100 untuk 24jam sewa bg avanza pada tarikh tu..

      Minta call/sms saya terus untuk ketrangan lanjut:

      0174256796/0194456796 Pn.liza
      whatsapp: +60195640251
      tq,
      eylizar

  17. Assalam,

    Sy perlukn kereta sewa proton saga pd 16-19sept2014 dr airport langkawi. Sudah bbrapa kali saya whatapps tp tiada balasan.
    Masih ada kereta sewa lg? Sila hubungi En Ahmad 0126525687. Tq

    • wslam,
      minta maaf cik terlampau banyak sangat call dan wahtsapp di terima..agak terhad untuk menjawab kesemuanya.

      masih ada kereta sewa saga tarikh 16hb tu harganya RM120 untuk 24jam dan hari selepasnya adalah RM100 untuk 24jam.

      sila call saya terus untuk keterangan lanjut:
      0174256796/0194456796

      tq,
      eylizar

  18. Salam Puan Liza,
    Boleh saya tahu harga bagi kereta Viva pada tarikh 11/10 sehingga 12/10?

    • wslam,
      harga viva hanya RM80 untuk 24jam sewa pd tarikh tersebut:

      Minta call/sms saya terus untuk keterangan lanjut:

      0174256796/0194456796 Pn.liza
      whatsapp: +60195640251
      tq,
      eylizar

  19. auto or manual?

    • kereta apa ya cik?

      Minta call/sms saya terus untuk ketrangan lanjut:

      0174256796/0194456796 Pn.liza
      whatsapp: +60195640251
      tq,
      eylizar

      tq

  20. hi assalam,
    i nak sewa picanto pada 1/11/2014.i nak kereta auto.

    • wslam,

      ya boleh …

      Minta call/sms saya terus untuk ketrangan lanjut:

      0174256796/0194456796 Pn.liza
      whatsapp: +60195640251
      tq,
      eylizar

  21. ade ke ?

    • ada cik…

      Minta call/sms saya terus untuk ketrangan lanjut:

      0174256796/0194456796 Pn.liza
      whatsapp: +60195640251
      tq,
      eylizar

  22. Salam………sy nak sewa kerete avanza pd 13.9.2014 hingga 15.9.2014……masih ade kosong lg tak……

  23. salam sy nak tanya keta wira masih ada kekosongan tak utk 16hb mayb sampai 19hb cam tu dan harga dia berapa tu?

    • wslam,
      Minta call/sms saya terus untuk ketrangan lanjut:

      0174256796/0194456796 Pn.liza
      whatsapp: +60195640251
      tq,
      eylizar

  24. Salam.. nak tny brpe harge serena dr 13/9/14 1pm sampai 15/9/14 6pm.. nak ambil dr airport. Tq

  25. salam
    sewa semasa lima’15 brpe? mirage/picanto/viva…
    19/3/15 12pm
    21/3/15 6pm
    (airport)
    tq

    • wslam,

      Minta call/sms saya terus untuk ketrangan lanjut:

      0174256796/0194456796 Pn.liza
      whatsapp: +60195640251
      tq,
      eylizar

  26. assalam, saya ingin membuat tempahan bagi kenderaan MPV Avanza bermula pada 4 Oktober hingga 6 Oktober 2014. Boleh saya tahu berapa harga? Terima kasih – Ruzman

    • Hi Cik Ruzman,

      Minta call/sms saya terus untuk ketrangan lanjut:

      0174256796/0194456796 Pn.liza
      whatsapp: +60195640251
      tq,
      eylizar

  27. As Salam Pn Liza,

    Saya nak sewa myvi (A) dari 08/11/14 check in malam @ 8.00 – 11/11/14 pg check out @ 10.00 pg. Boleh bagi quotation Saya akan tiba di Langkawi melalui udara. TQ

    • wslam Cik Khusairi,

      Minta call/sms saya terus untuk ketrangan lanjut:

      0174256796/0194456796 Pn.liza
      whatsapp: +60195640251
      tq,
      eylizar

  28. Salam. Sy nak booked kenderaan myvi 21/01/15-23/01/15. Saya naik flight. Boleh hantar kereta kat sana x?.tq….

    • wslam Cik Azizul,

      Boleh tak da masaalah…

      Minta call/sms saya terus untuk ketrangan lanjut:

      0174256796/0194456796 Pn.liza
      whatsapp: +60195640251
      tq,
      eylizar

  29. Salam Pn Liza,

    Sy bercadang nk sewa saga blm dari 22/11/14 – 24/11/14. Pick up di Jeti Langkawi. Masih available kereta?
    Tq

    Zarif

  30. Assalam. Blh sy tau 21 nov – 24hb nov ini encik kategori kan tarikh tersebut sebagai school holiday atau peak season?

  31. Salam. Sy nak booked kenderaan SAGA BLM 26/12/14-28/12/14. Saya akan naik flight ke Langkawi.

    Boleh ker hantar kereta kat sana x?

    Bole bagi quotation harga? Saya cuba call Pn. Liza tapi tak angkat tadi…

  32. Salam. Saya nak book Avanza untuk 11-13 Dec available tak? Harga kira RM150 atau RM180? TKS

  33. hi,
    saya akan datang ke langkawi dari 25 dec hingga 27 dec 2014. ada lagi tak kereta viva ? kalau ada Boleh saya tahu harga bagi kereta Viva ?

  34. saya akan ke langkawi pada 24hb hingga 27hb dis 2014. saya nak booked myvi auto @ saga auto. bp rm booking?

  35. Assalam Pn Liza

    Minta Whatsapp sebut harga utk sewa urvan utk 4 hari (tiba di airport pada 2 Feb 2015 dan berlepas ke KL pd 5 Feb 2015.

    Sekian, terima kasih

    Azizah (013-2680698)

    • Wslam Cik Noor Azizah,

      Minta call/sms saya terus untuk ketrangan lanjut:

      0174256796/0194456796 Pn.liza
      whatsapp: +60195640251
      tq,
      eylizar

  36. berminat menyewa 15seater van pada 31 january (11.30am) – 1feb(10.00am)

  37. Salam,

    Saya berminat untuk sewa avanza dari malam arrival kat airport pd 25hb – 28hb february. Tlg respon jika kekosongan

  38. Would like to rent a Proton Iswara from 19th February 9pm until 22nd February 10am…2015.Would like collect and drop off at Langkawi airport.How much is it for the duration?

  39. Blh sy berapa harga kereta untuk 3-6.6.2015?

  40. najmi car rental , saya wong dari KL ingin menyewa 2 buah van seater 12 di airport pada 9/02/2016 tiba lebih kurang jam 10.30am dan balik pada keluar 11/02/2016 am jam 9.00am . berapa jumlah . tq

  41. PN.Liza … saya anba dari KL ingin menyewa sebuah kereta model myvi/axia. di jeti KUAH pada 8nov2015 hingga 10.nov 2015 selama dua hari. waktu ketibaan akan saya tentukan selepas booking

  42. assalam pn .liza…saya hendak sewa myvi auto yang cantik…esok 14 disember hinnga 17 disember…school holiday…ada lagi ker kete tu…en hammad

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: