Pakej Kereta Sewa Dan Penginapan di Pulau Langkawi,Malaysia

Dapatkan Pakej Kereta Sewa Dan Penginapan di Pulau Langkawi,Malaysia bersama Najmi Car Rental salah satu syarikat yang memberikan pilihan kepada anda untuk mendapatkan pakej murah seperti kereta sewa pelbagai jenis termasuk MPV,VAN, Kereta sedan dan juga bas persiaran di Langkawi. Semua Pakej Kereta sewa kami adalah berlesen dan dilindungi Insuran sepenuhnya. Kebanyakan umur kereta sewa kami adalah dari 3 tahun kebawah. Perkhidmatan kami juga merangkumi Jeti Feri dan juga di langkawi Airport. Sebut sahaja anda memerlukan kereta di mana pastinya pihak kami akan menghantarkan kereta tersebut kepada anda pada masa yang diminta….senang kan?

Jadi anda juga boleh booking lebih daripada 20 buah homestay di seluruh langkawi dan 8 buah apartment di lengkapi swimming pool di Sri Lagenda Apartment pastinya memudahkan anda semua. Sertai juga pakej Island Hopping kami ke 3 buah pulau iaitu Pulau Dayang Bunting,Pulau Beras Basah dan juga Pulau Singa Besar. Jika anda inginkan suasana alam semulajadi pastinya anda harus mengikuti pakej kami iaitu Pakej Mangrove Tour di sungai kilim.

Hubungi kami segera untuk mendapatkan maklumat berkenaan pakej yang kami sediakan khas untuk anda dan juga keluarga anda.semoga percutian anda adalah yang terbaik semasa di Pulau Langkawi.

Call/sms : 017-4256796 Puan Liza

p/s- Jika panggilan tak dijawab sila tinggalkan pesanan sms, Insyaalah kami akan menghubungi anda secepat mungkin.

atau boleh melayari main website kami : Eylizar Homestay Langkawi

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: