Homestay Dan Kereta Sewa Murah Langkawi

Homestay Dan Kereta Sewa Murah Langkawi

Jika anda merancang ingin bercuti di Langkawi bersama keluarga anda, pastinya anda inginkan penginapan dan kereta sewa pandu sendiri yang selesa murah serta jimat kosnya.

langkawi island

Langkawi island

Jadi mengapa perlu tunggu lagi, buatlah tempahan percutian anda bersama Eylizar Homestay Langkawi. Pihak kami menyediakan pakej Homestay, apartment, kereta sewa Pandu sendiri, package Island Hopping Dan juga mangrove tour. Kami juga mempunyai rangkaian penginapan yang banyak di Langkawi serta sebuah syarikat Bumiputera yang berdaftar di atas nama Eylizar Enterprise KV 0008808-U.

Kebanyakan homestay kami berada di sekitar Pekan Kuah, Pantai Cenang dan juga Taman Nilam jika hendak lebih ekonomi kami menyediakan 3 buah rest house dan bezanya .. Rest house Ni tak disediakan dapur Dan washing Machine yang lain semua cukup. Bagi homestay kami dan juga apartment kami semuanya mempunyai 3 bilik dan 2 bilik air dan aircond untuk master bedroomsahaja. Lain pula dengan apartment yang menyediakan lebih kemudahan seperti semua bilik aircond serta swimming pool untuk kegunaan anda.

Untuk kereta sewa juga kami membekalkan kepada anda berbagai jenis kereta antaranya ialah seperti:

·MPV- Toyota Alphard, Innova, Avanza,

·Van – Nissan Urvan, Kia Preggio, Toyota Hiace,

·Toyota Vios, Saga FLX, Honda City, Honda Accord, Wira, Viva, Kancil, Pesona, Mitsubishi, Waja, Toyota Altis, dan banyak lagi.

Sebarang tempahan Homestay, Apartment dan juga kereta sewa hendaklah di masukkan dahulu depositnya kedalam akaun Syarikat kami. Kesemua kereta sewa yang di booking bersama kami adalah berlesen jadi anda tak perlu risau jika berlaku sebarang malapetaka disini. Anda juga tak perlu risau pihak kami akan menghantar kenderaan kepada anda jika anda berada di Jetty Langkawi mahupun anda datang menggunakan Airport Langkawi.

Jika ada di antara anda ingin kami menguruskan group yang besar seperti rombongan kerja dan sekolah bolehlah berurusan dengan kami terus. Pihak kami akan cuba sebaik mungkin untuk mengaturkan penginapan, transportation serta pakej aktiviti di Langkawi.

Sila sms/call Kami : 017-4256796 LIZA

Email : langkawihomestay490@gmail.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: